Muffinssien leivontasekoitus henkilökohtaisessa lahjarasiassa

18.95 €

Ole tähtileipuri muffinileivontaseoksella, jossa on henkilökohtainen etiketti
Viettääkö ystäväsi tuntikausia keittiössä vatkaten herkullisimpia leivonnaisia ja kakkuja? Tai etsitkö lahjaa leipomisesta kiinnostuneelle? Sitten tämä herkullinen muffinssien leivontasekoitus henkilökohtaisessa lahjarasiassa on täydellinen. Parasta on, että voit muokata lahjarasiaa itse lisäämällä siihen haluamasi kuvan, nimen ja/tai viestin. Tämä persoonallinen kosketus tekee lahjasta sopivan joka tilanteeseen. Yllätä joku syntymäpäivänä, ystävänpäivänä, jouluna, äitienpäivänä tai vain huvin vuoksi. Voit jopa kiittää jotakuta tai toivottaa hänelle onnea tällä ihanalla leivinsekoituslahjalaatikolla. Tämä muffinssien leivontasekoitus on helppokäyttöinen, ja sen avulla kuka tahansa voi valmistaa herkullisia muffinsseja hetkessä. Hyvällä tuurilla lahjasi saaja haluaa jakaa ne kanssasi! Oman henkilökohtaisen lahjarasian suunnittelu leivontasekoitukselle on helppoa. Lisää vain valitsemasi nimi ja/tai valokuva johonkin hienoista malleistamme. Olemme luoneet designin moneen eri tilaisuuteen, joten löydät aina sopivan. Halutessasi voit ladata oman mallisi. Luomme lahjarasiasi erittäin huolellisesti ja huolellisesti ennen sen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. Aloita personointi nyt! Jos olet kiinnostunut suuren tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä yritysosastoomme saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Brownie-leivontasekoitus henkilökohtaisessa lahjarasiassa

18.95 €

Tuntien leivontahauskaa herkullisella brownie-leivontasekoituksella henkilökohtaisessa lahjapakkauksessa
Viettääkö ystäväsi tuntikausia keittiössä vatkaten herkullisimpia leivonnaisia ja kakkuja? Tai etsitkö lahjaa leipomisesta kiinnostuneelle? Sitten tämä herkullinen brownie-leivontasekoitus henkilökohtaisessa lahjarasiassa on täydellinen. Parasta on, että voit muokata lahjarasiaa itse lisäämällä siihen haluamasi kuvan, nimen ja/tai viestin. Tämä persoonallinen kosketus tekee lahjasta sopivan joka tilanteeseen. Yllätä joku syntymäpäivänä, ystävänpäivänä, jouluna, äitienpäivänä tai vain huvin vuoksi. Voit jopa kiittää jotakuta tai toivottaa hänelle onnea tällä ihanalla leivinsekoituslahjalaatikolla. Tästä brownie-leivontasekoituksesta tulee noin 20 herkullista brownieta. Hyvällä tuurilla lahjasi saaja haluaa jakaa ne kanssasi! Oman henkilökohtaisen lahjarasian suunnittelu leivontasekoitukselle on helppoa. Lisää vain valitsemasi nimi ja/tai valokuva johonkin hienoista malleistamme. Olemme luoneet designin moneen eri tilaisuuteen, joten löydät aina sopivan. Halutessasi voit ladata oman mallisi. Luomme lahjarasiasi erittäin huolellisesti ja huolellisesti ennen sen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. Aloita personointi nyt! Jos olet kiinnostunut suuren tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä yritysosastoomme saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Adventtikalenteri – Milka merkki

21.95 €

Laske jouluun tämän henkilökohtaisen adventtikalenterin avulla
Haaveiletko joulusta, lahjat, joululaulut ja koristeet mielessäsi jo koko ajan? Sitten tämä Milka-suklaalla täytetty adventtikalenteri tekee lähtölaskemisesta entistä hauskempaa ja varmasti herkullista! Suunnittelet adventtikalenterin etuosan itse lisäämällä valitsemasi nimen, kuvan ja/tai tekstin, mikä antaa klassiseen Milka-tyyliin oman persoonallisen vivahteen. Muutu todelliseksi joulutontukseksi ja yllätä ystäväsi, perheesi tai työtoverisi tällä iloisella Milka-suklaajouluyllätyksellä. Voit jopa hemmotella itseäsi ja laskea alas vuoden upeimpaan aikaan herkullisimmalla tavalla! Henkilökohtainen adventtikalenterisi on täynnä 24 eri makuista Milka-suklaa. Joulukuun 1. päivästä alkaen voit nauttia yhdestä niistä joka ikinen päivä jouluun asti. Oman henkilökohtaisen adventtikalenterin luominen on helppoa! Lisää vain valitsemasi valokuva ja/tai nimi tyylikkääseen, klassiseen Milka-designiin. Tulostamme suunnittelusi adventtikalenteriin ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. HO HO HO, luo omasi nyt! Jos olet kiinnostunut tilaamaan suuren 18 tai useamman adventtikalenterin tilauksen, ota yhteyttä B2B-osastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen ämpärihattu – valkoinen

15.95 €

Yllätä läheisesi yksilöllisellä ämpärihattulla, jossa on sinun mallisi!
Etsitkö alkuperäistä kesälahjaa, jossa on persoonallinen ilme? Nämä painetut bucket hatut ovat täydellisiä! Voit muokata ämpärihattua lisäämällä valitsemasi nimen, valokuvan ja/tai logon luodaksesi upean lahjan syntymäpäivä-, loma- tai jopa yritystarkoituksiin. Voit jopa räätälöidä hattuja polttarit tai kanaa varten, viikonloppumatkalle ystävien kanssa tai festivaaleille. Mahdollisuudet ovat rajattomat, voit jopa hemmotella itseäsi! Painettu ämpärihattu on valmistettu 100 % puuvillasta, joten se on mukava ja mukava käyttää. Kauhahattu on saatavana mustana ja valkoisena, ja se on konepestävä helpon puhdistamisen vuoksi. Oman ämpärihatun luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi valokuva, nimi, teksti ja/tai logo. Tulostamme mallisi ämpärihattuun kuvanlaatuisena ja värillisenä ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen! Jos olet kiinnostunut suuren tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella. Jos etsit erilaista hattua, meillä on paljon muutakin tarjottavaa! Valitse vain tarpeisiisi parhaiten sopiva lippalakki, pipo tai hattu ja luo yksilöllinen versio!

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen adventtikalenteri – ystävällisempi Happy Moments

21.95 €

Laske jouluun tämän henkilökohtaisen Happy Moments -suklaa-adventtikalenterin avulla
Onko joulu suosikkivuodenaikasi? Etkö malta odottaa, että pääset saamaan koristeet esille ja soittamaan nuo klassiset joululaulut? Jos lasket jouluun, tee se omalla henkilökohtaisella adventtikalenterillasi, joka on täytetty herkullisilla kinder Happy Moments -suklaatilla! Mukauta sitä lisäämällä suosikkikuvasi sekä valitsemasi nimen ja/tai tekstin, jotta voit luoda täydellisen ainutlaatuisen lahjan ystävillesi, perheellesi tai itsellesi ja laskea vuoden upeimpaan aikaan. Henkilökohtainen adventtikalenterisi on täynnä 24 herkullista, eri makuista Happy Moments-suklaa. Siellä on yksi nautittava joka päivä 1. – 24. joulukuuta. Oman henkilökohtaisen joulukalenterin luominen on helppoa! Lisää vain valokuva ja/tai nimi johonkin hauskasta, juhlavasta joulukuvioinnistamme tai ole luova ja lisää oma mallisi. Tulostamme suunnittelusi kalenteriin värillisenä ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. Ole yksi joulupukin pienistä avustajista ja luo omasi nyt! Jos haluat tilata suuren 18 tai useamman adventtikalenterin tilauksen, ota yhteyttä B2B-osastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen adventtikalenteri – Toblerone

21.95 €

Laske jouluun tämän henkilökohtaisen adventtikalenterin avulla
Etkö malta odottaa joulua ja haaveilla lahjoista kuusen alla, hyvästä ruoasta ja samoista vanhoista joululauluista? Sitten tämä Toblerone-suklaalla täytetty adventtikalenteri tekee lähtölaskentasta vielä hauskempaa ja herkullisempaa! Suunnittelet kalenterin etupuolen itse lisäämällä siihen haluamasi nimen, kuvan ja/tai tekstin. Muutu todelliseksi joulutontukseksi ja yllätä ystäväsi, perheesi tai työtoverisi tällä iloisella jouluyllätyksellä. Voit jopa hemmotella itseäsi ja laskea alas vuoden upeimpaan aikaan herkullisimmalla tavalla! Henkilökohtainen adventtikalenterisi on täynnä 24 eri makuista Toblerone-suklaa. Joulukuun 1. päivästä alkaen voit nauttia yhdestä niistä joka ikinen päivä jouluun asti. Oman henkilökohtaisen adventtikalenterin luominen on helppoa! Lisää vain valitsemasi kuva ja/tai nimi johonkin juhlavaan joulukuvioihimme tai ole luova ja lataa oma mallisi. Tulostamme suunnittelusi adventtikalenteriin ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. HO HO HO, luo omasi nyt! Jos olet kiinnostunut tilaamaan suuren 18 tai useamman adventtikalenterin tilauksen, ota yhteyttä B2B-osastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen kimono – valkoinen

26.95 €

Yllätä läheisesi yksilöllisellä kimonolla
Jos haluat yllättää vaimosi tai ystäväsi kauniilla lahjalla, tämä kaunis, pehmeä painatus kimono on taatusti herkku. Se on loistava lahja äitienpäiväksi, syntymäpäiväksi tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Musta kimono on täydellinen pukeutumiseen aamiaista sängyssä nautittaessa! Pehmeässä kaapussa on lyhyet hihat ja se on suunnilleen polvipituinen. Oman kimonon luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi valokuva, logo, nimi tai teksti online-editorissamme. Tulostamme tämän sitten kimonoon sinulle erittäin huolellisesti ja tarkasti. Tämä lahja sopii hyvin tyttö- tai tyttöjuhliin, ja se on myös loistava kohde hyvinvointikeskuksiin ja kylpylöihin. Jos haluat tehdä suuren tilauksen, ota yhteyttä yritysosastoomme käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa yhteydenottolomaketta.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Hiirimatto painatus – Suorakulmio – XXL

21.95 €

Ilahduta pelifania omalla hiirimatolla, jossa on henkilökohtainen viesti.
Mikään ei pelaa niin hyvin kuin erittäin suuri hiirimatto. Ja parasta on, kun se on suunniteltu erityisesti sinulle valokuvin ja henkilökohtaisella viestillä. XXL-hiirimatto on kiva ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneen ääressä, esimerkiksi töissä. Se on päivitys mihin tahansa kotitoimistoon, koska se lisää paljon mukavuutta. Se on mukavan pehmeä työskennellessä ja vähentää hiiren ja näppäimistön aiheuttamaa ääntä. Mutta sen lisäksi on tietysti myös vain erittäin ilahduttavaa, että (koti)toimistossasi on suuri hiirimatto kuvineen. Laadukas hiirimatto on mukavan pehmeä 2 millimetrin paksuutensa ansiosta. Luistamattoman pinnoitteen ansiosta se pysyy aina täydellisesti paikallaan. Voit helposti luoda oman hiirimattosi valitsemalla seuraavassa vaiheessa mallin ja lisäämällä yhden tai useamman valokuvan. Kuvat painetaan hiirimattoon huolellisesti ja huolella täysvärisinä lahjatelierissämme. XXL-hiirimattoja on hauska antaa myös liikelahjoina. Haluaisitko tilata niitä useita yrityksellesi? Ota sitten yhteyttä liiketoimintaosastoomme sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Adventtikalenteri – Milka

21.95 €

Laske jouluun tämän henkilökohtaisen adventtikalenterin avulla
Etkö malta odottaa joulua ja haaveilla lahjoista kuusen alla, hyvästä ruoasta ja samoista vanhoista joululauluista? Sitten tämä Milka-suklaalla täytetty adventtikalenteri tekee lähtölaskennasta vielä hauskempaa ja herkullisempaa! Suunnittelet kalenterin etupuolen itse lisäämällä siihen haluamasi nimen, kuvan ja/tai tekstin. Muutu todelliseksi joulutontukseksi ja yllätä ystäväsi, perheesi tai työtoverisi tällä iloisella jouluyllätyksellä. Voit jopa hemmotella itseäsi ja laskea alas vuoden upeimpaan aikaan herkullisimmalla tavalla! Henkilökohtainen adventtikalenterisi on täynnä 24 eri makuista Milka-suklaa. Joulukuun 1. päivästä alkaen voit nauttia yhdestä niistä joka ikinen päivä jouluun asti. Oman henkilökohtaisen adventtikalenterin luominen on helppoa! Lisää vain valitsemasi kuva ja/tai nimi johonkin juhlavaan joulukuvioihimme tai ole luova ja lataa oma mallisi. Tulostamme suunnittelusi adventtikalenteriin ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. HO HO HO, luo omasi nyt! Jos olet kiinnostunut tilaamaan suuren 18 tai useamman adventtikalenterin tilauksen, ota yhteyttä B2B-osastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen ämpärihattu – musta

15.95 €

Yllätä läheisesi yksilöllisellä ämpärihattulla, jossa on sinun mallisi!
Etsitkö alkuperäistä kesälahjaa, jossa on persoonallinen ilme? Nämä painetut ämpärihatut ovat täydellisiä! Voit muokata ämpärihattua lisäämällä valitsemasi nimen, valokuvan ja/tai logon luodaksesi upean lahjan syntymäpäivä-, loma- tai jopa yritystarkoituksiin. Voit jopa räätälöidä hattuja polttarit tai kanaa varten, viikonloppumatkalle ystävien kanssa tai festivaaleille. Mahdollisuudet ovat rajattomat, voit jopa hemmotella itseäsi! Painettu ämpärihattu on valmistettu 100 % puuvillasta, joten se on mukava ja mukava käyttää. Kauhahattu on saatavana mustana ja valkoisena, ja se on konepestävä helpon puhdistamisen vuoksi. Oman ämpärihatun luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi valokuva, nimi, teksti ja/tai logo. Tulostamme mallisi ämpärihattuun kuvanlaatuisena ja värillisenä ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen! Jos olet kiinnostunut suuren tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella. Jos etsit erilaista hattua, meillä on paljon muutakin tarjottavaa! Valitse vain tarpeisiisi parhaiten sopiva lippalakki, pipo tai hattu ja luo yksilöllinen versio!

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen kimono – Leopard

26.95 €

Yllätä läheisesi yksilöllisellä kimonolla
Jos haluat yllättää vaimosi tai ystäväsi kauniilla lahjalla, tämä kaunis, pehmeä painatus kimono on taatusti herkku. Se on loistava lahja äitienpäiväksi, syntymäpäiväksi tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Musta kimono on täydellinen pukeutumiseen aamiaista sängyssä nautittaessa! Pehmeässä kaapussa on lyhyet hihat ja se on suunnilleen polvipituinen. Oman kimonon luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi valokuva, logo, nimi tai teksti online-editorissamme. Tulostamme tämän sitten kimonoon sinulle erittäin huolellisesti ja tarkasti. Tämä lahja sopii hyvin tyttö- tai tyttöjuhliin, ja se on myös loistava kohde hyvinvointikeskuksiin ja kylpylöihin. Jos haluat tehdä suuren tilauksen, ota yhteyttä yritysosastoomme käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa yhteydenottolomaketta.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen kimono – kulta

26.95 €

Yllätä läheisesi yksilöllisellä kimonolla
Jos haluat yllättää vaimosi tai ystäväsi kauniilla lahjalla, tämä kaunis, pehmeä painatus kimono on taatusti herkku. Se on loistava lahja äitienpäiväksi, syntymäpäiväksi tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Musta kimono on täydellinen pukeutumiseen aamiaista sängyssä nautittaessa! Pehmeässä kaapussa on lyhyet hihat ja se on suunnilleen polvipituinen. Oman kimonon luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi valokuva, logo, nimi tai teksti online-editorissamme. Tulostamme tämän sitten kimonoon sinulle erittäin huolellisesti ja tarkasti. Tämä lahja sopii hyvin tyttö- tai tyttöjuhliin, ja se on myös loistava kohde hyvinvointikeskuksiin ja kylpylöihin. Jos haluat tehdä suuren tilauksen, ota yhteyttä yritysosastoomme käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa yhteydenottolomaketta.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen lasten reppu – Unicorn – Trixie

54.95 €

Yllätä elämäsi pienet lapset söpöllä lastenrepulla, jossa on heidän nimensä!
Ainutlaatuinen yksilöllinen Trixie-lasten reppu, jossa on lapsesi nimi. Tämä suloinen reppu on täydellinen mihin tahansa hauskaan toimintaan, päiväkotiin tai kouluun. Valitse eläin, josta lapsesi pitää eniten, herra Dino, Mr. Fox, Mr. Lion tai Mrs. Rabbit tai Mrs. Unicorn. Voit muokata lasten reppua valitsemallasi nimellä, joka painetaan repun etupuolelle. Ei ole koskaan epäilystäkään siitä, kenelle reppu kuuluu! Loistava lahja syntymäpäiväksi, jouluksi, ensimmäiseksi päiväkoti- tai koulupäiväksi tai vaikkapa vain hauskana herkkuna! Repussa on säädettävät, pehmustetut olkaimet ja kahva yläosassa, joten repun voi ripustaa. Rintasolki varmistaa, että olkahihnat pysyvät paikoillaan, ja repussa on myös kätevä etutasku sekä helppokäyttöiset vetoketjut pienille käsille. Oman persoonallisen lasten repun luominen on helppoa! Lisää vain valitsemasi nimi online-editorissamme. Tämän jälkeen painamme reppuun kuvasi täydellisenä ja värillisenä. Luo omasi nyt!

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Grillipihdit kaiverruksella

21.95 €

Yllätä elämäsi grillimestari omilla yksilöllisillä grillipihdeillä
Olipa isäsi BBQ-kuningas, serkkusi paras grillaaja tai veljesi ei saa tarpeeksen lihojen käristämisestä, tulevat he rakastamaan näitä yksilöityjä grillipihtejä! Voit kaiverruttaa pihteihin omistajan nimen, tai muun valitsemasi tekstin. Pihdit ovat 37,5 cm pitkät, ja ne on valmistettu puusta sekä ruostumattomasta teräksestä, kjonka ansiosta kaikki ruuat on helppo kääntää ympäri grillissä vaivatta. Grillipihtien personointi on helppoa. Lisää vain haluamasi nimi tai teksti online-editorissamme. Kaiverramme suunnittelusi pihteihin erittäin huolellisesti ja tarkasti. Jos olet kiinnostunut tekemään suuren tilauksen, ota yhteyttä liikelahjatiimiimme saadaksesi lisätietoja.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen M&M:n lahjarasia – Yleistä – 2 pussia

15.95 €

Yllätä läheisesi yksilöllisellä M&M:n lahjapakkauksella!
Jos etsit täydellistä lahjaa suklaahullulle tai M&M:n fanille, tämä persoonallinen M&M:n lahjarasia, joka sisältää kaksi pussia herkullista M&M:n suklaata, on täydellinen lahja! Halusitpa sitten kiittää, onnitella läheistäsi tai kertoa, että ajattelet häntä, tämä lahjapakkaus tekee kaiken! Persoonallinen lahjalaatikkosi sisältää 2 pussia maukasta M&M's-suklaata ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin! Lahjalaatikon personointi on helppoa. Lisää vain haluamasi valokuva, nimi, logo ja/tai henkilökohtainen viesti online-editorissamme! Tulostamme kuviosi lahjarasiaan kuvanlaatuisena ja värillisenä. Luo omasi nyt! Jos olet kiinnostunut suuren tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme saadaksesi lisätietoja.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen Milka Happy Birthday – 110 grammaa

10.95 €

Sano hyvää syntymäpäivää henkilökohtaisella Milka-suklaalahjalla
Jos joku läheisistäsi juhlii pian syntymäpäiväänsä, hän ansaitsee ehdottomasti erityisesti suunnitellun Milka-lahjarasia! Tämä hauska lahjarasia voidaan personoida suosikkikuvallasi, vastaanottajan nimellä ja/tai henkilökohtaisella viestillä. Aloita juhlat tällä laatikolla, joka on täynnä herkullista Milka-suklaa. Se mahtuu jopa postilaatikon läpi, joten se on ihanteellinen pitkän matkan onnitteluihin! Tämä Milka-lahjapakkaus sisältää 20 herkullista lahjanmuotoista konvehtisuklaa, jotka on täytetty pehmeällä alppimaitokermalla. Oman Milka-lahjalaatikon luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi valokuva, nimi ja/tai henkilökohtainen viesti. Tulostamme suunnittelusi lahjarasiaan kuvanlaatuisena ja värillisenä ennen lahjan lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen. Luo ainutlaatuinen lahjapakkaus nyt! Jos olet kiinnostunut tekemään suuren tilauksen näistä Milka-lahjapakkauksista, ota yhteyttä yritysosastoomme alla olevalla yhteydenottolomakkeella saadaksesi mukautetun tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen rannerengas – hopean värinen

37.95 €

Yllätä läheisesi rannekorulla, johon on kaiverrettu valitsemasi nimi tai nimikirjaimet
Rannekorukorut ovat ajattomia, joten ne ovat täydellinen lahja, varsinkin kun vastaanottajan nimi on kaiverrettu, mikä tekee siitä todella henkilökohtaisen! Rannekorukoru on kaunis tapa näyttää jollekin, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Ne ovat upea lahja syntymäpäiväksi, ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi tai mihin tahansa muuhun erityiseen tilaisuuteen. Tai edes vain siksi! Rannekoru on valmistettu hopeanvärisestä ruostumattomasta teräksestä ja siinä on erikoispinnoite, joka tekee materiaalista erityisen tukevan. Rannekorukorussa on napsautuskiinnitys, ja se on saatavana yhtenä yleiskokoisena, joka sopii useimmille naisille. Valitsemasi nimesi tai nimikirjaimet kaiverretaan rannekorun pintaan suurella huolella ja huolella, minkä jälkeen lahjasi lähetetään valitsemaasi osoitteeseen. Luo omasi nyt!

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen rannerengas – kultainen väri

37.95 €

Yllätä läheisesi rannekorulla, johon on kaiverrettu valitsemasi nimi tai nimikirjaimet
Rannekorukorut ovat ajattomia, joten ne ovat täydellinen lahja, varsinkin kun vastaanottajan nimi on kaiverrettu, mikä tekee siitä todella henkilökohtaisen! Rannekorukoru on kaunis tapa näyttää jollekin, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Ne ovat upea lahja syntymäpäiväksi, ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi tai mihin tahansa muuhun erityiseen tilaisuuteen. Tai edes vain siksi! Rannekoru on valmistettu kullanvärisestä ruostumattomasta teräksestä ja siinä on erikoispinnoite, joka tekee materiaalista erityisen tukevan. Rannekorukorussa on napsautuskiinnitys, ja se on saatavana yhtenä yleiskokoisena, joka sopii useimmille naisille. Valitsemasi nimesi tai nimikirjaimet kaiverretaan rannekorun pintaan suurella huolella ja huolella, minkä jälkeen lahjasi lähetetään valitsemaasi osoitteeseen. Luo omasi nyt!

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Seinäkalenteri omista valokuvista 2024

18.95 €

Luo vuodelle 2023 uusi upea kalenteri omista suosikkikuvista!
Syntymäpäivät, tapaamiset ja harrastukset pysyvät tietenkin parhaiten järjestyksessä kalenterin avulla. Mitä jos vuodelle 2024 luot täysin uniikin kalenterin omista suosikkikuvistasi? Jokaisen kuukauden kohdalle voit lisätä kuvan, joka tuo muistoja menneestä tai kuvan, joka liittyy vaikkapa johonkin sitä kuukautta koskevaan tavoitteeseen. Itse luotu kalenteri on myös erinomainen lahjaidea vaikka syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai tupaantulijaisiin. Tässä kalenterissa on koko vuosi 2024 ja paljon tilaa omille muistiinpanoille ja merkinnöille. Kalenteri on helppo kiinnittää seinälle koukun avulla. Ja kalenterin luominen käy helposti. Lataa vain suosikkikuvasi, vaikka suoraan puhelimesta tai sosiaalisesta mediasta, kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Tulostamme kalenterisi laadukkaasti ja lähetämme sen sinulle tai vaikka suoraan lahjan vastaanottajalle. Luo omasi heti! Oletko kiinnostunut kalenterista yrityskäyttöön? Ota siinä tapauksessa ystävällisesti yhteys yritysmyyntiimme.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Henkilökohtainen nahkainen korttiteline – musta

26.95 €

Säilytä korttisi kätevästi tässä henkilökohtaisessa nahkaisessa pankkikorttikotelossa!
Korttikotelo on kätevä keksintö jokaiselle, joka käyttää kortteja enemmän kuin käteistä. Se on paljon pienempi kuin tavallinen lompakko tai kukkaro ja helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Koska näihin on kaiverrettu valitsemasi nimi tai nimikirjaimet, ne ovat upea lahja! Tämä tyylikäs nahkainen korttikotelo on upea lahja syntymäpäivä-, vuosipäivä- tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Musta korttiteline on valmistettu korkealaatuisesta kasviparkitusta täysjyväpuhvelin nahasta ja siinä on hieman kiiltävä pinta. Kortinhaltijaan mahtuu enintään kymmenen korttia; seitsemän pidikkeessä ja kolme sisällä. Siinä on myös kätevä vetoketjullinen lokero takana pientä vaihtoa varten. Nahkainen korttikotelon personointi on helppoa! Lisää vain haluamasi nimi tai nimikirjaimet online-editorissamme. Kaiverramme sitten suunnittelusi korttikoteloon erittäin huolellisesti ja tarkasti. Jos olet kiinnostunut suuren tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä liiketoimintaosastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Lasten sateenvarjo printti – Dino – Trixie

30.95 €

Kävely sateen läpi on juhla tämän eläimen sateenvarjon kanssa, jossa on nimi.
Trixie-merkin yksilöllisen lasten sateenvarjon avulla pikkuisesi selviää märistä päivistä kuivana. Valitse yksi suosikkieläimistäsi, kuten Herra Kettu, Herra Leijona, Rouva Jänis tai Herra Dino. Niiden luppakorvat räpyttelevät iloisesti, kun ne hyppivät lätäköissä ja tanssivat sateessa! Suunnittelet sateenvarjon itse valitsemallasi vastaanottajan nimellä. Sateenvarjo kestää sateista ilmastoamme. Mutta se on myös loistava lahja syntymäpäivälahjaksi, mikkelin tai joulun aikaan tai ihan vain huvin vuoksi. Henkilökohtaisen lasten sateenvarjon avulla jokainen sadekuuro muuttuu suureksi juhlaksi. Kaikki haluavat sitä, eikö niin? Henkilökohtainen lasten sateenvarjo on valmistettu 100-prosenttisesti kestävästä kierrätyspolyesteristä, joka pitää pienen lapsesi mukavan kuivana. Sateenvarjon avaamiseen ja sulkemiseen tarkoitettu liukujärjestelmä on suunniteltu erityisesti lasten käsiä varten, joten lapset voivat käyttää sateenvarjoa turvallisesti ja sujuvasti. Sateenvarjossa on vahva, laadukas ja erittäin kevyt alumiinirunko. Oman ainutlaatuisen sateenvarjon tekeminen on hyvin yksinkertaista. Lisää vain haluamasi nimi editorissamme. Painamme luomuksesi sateenvarjoon partaveitsenterävästi ja kauneimmilla väreillä. Laita kumisaappaat jalkaan ja aloita personointi! Haluaisitko tilata suurempia määriä? Ota sitten yhteyttä liiketoimintaosastoomme.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yksilöllinen lasten kylpytakki – Sininen – 8-10 v

42.95 €

Yllätä elämäsi pienet lapset pehmeällä, henkilökohtaisella kylpytakilla
Persoonallinen lasten kylpytakki on kätevä monissa tilanteissa, joten se on loistava, omaperäinen lahja! Yllätä pikkuinen ensimmäiselle uimatunnille, lomalle, telttailemaan tai kotikäyttöön mukavan kylvyn tai ihanan laiskan aamun jälkeen. Persoonallinen lasten kylpytakki voidaan personoida heidän nimellä, mikä antaa sille erityisen persoonallisen ilmeen. Lasten kylpytakki on valmistettu pehmeästä puuvillafroteesta, joten se on mukava ja mukava. Oman persoonallisen lasten kylpytakin luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi nimi tai teksti editorissamme ja katso, miltä se näyttää esikatselussa. Brodeeraamme sitten nimesi tai tekstisi kylpytakkiin erittäin huolellisesti ja tarkasti ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen! Jos olet kiinnostunut tekemään ison, yli 18 lasten kylpytakin tilauksen, ota yhteyttä yritysosastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yksilöllinen lasten kylpytakki – Sininen – 4-6 v

37.95 €

Yllätä elämäsi pienet lapset pehmeällä, henkilökohtaisella kylpytakilla
Persoonallinen lasten kylpytakki on kätevä monissa tilanteissa, joten se on loistava, omaperäinen lahja! Yllätä pikkuinen ensimmäiselle uimatunnille, lomalle, telttailemaan tai kotikäyttöön mukavan kylvyn tai ihanan laiskan aamun jälkeen. Persoonallinen lasten kylpytakki voidaan personoida heidän nimellä, mikä antaa sille erityisen persoonallisen ilmeen. Lasten kylpytakki on valmistettu pehmeästä puuvillafroteesta, joten se on mukava ja mukava. Oman persoonallisen lasten kylpytakin luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi nimi tai teksti editorissamme ja katso, miltä se näyttää esikatselussa. Brodeeraamme sitten nimesi tai tekstisi kylpytakkiin erittäin huolellisesti ja tarkasti ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen! Jos olet kiinnostunut tekemään ison, yli 18 lasten kylpytakin tilauksen, ota yhteyttä yritysosastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yksilöllinen lasten kylpytakki – Sininen – 2-4 v

32.95 €

Yllätä elämäsi pienet lapset pehmeällä, henkilökohtaisella kylpytakilla
Persoonallinen lasten kylpytakki on kätevä monissa tilanteissa, joten se on loistava, omaperäinen lahja! Yllätä pikkuinen ensimmäiselle uimatunnille, lomalle, telttailemaan tai kotikäyttöön mukavan kylvyn tai ihanan laiskan aamun jälkeen. Persoonallinen lasten kylpytakki voidaan personoida heidän nimellä, mikä antaa sille erityisen persoonallisen ilmeen. Lasten kylpytakki on valmistettu pehmeästä puuvillafroteesta, joten se on mukava ja mukava. Oman persoonallisen lasten kylpytakin luominen on helppoa! Lisää vain haluamasi nimi tai teksti editorissamme ja katso, miltä se näyttää esikatselussa. Brodeeraamme sitten nimesi tai tekstisi kylpytakkiin erittäin huolellisesti ja tarkasti ennen lähettämistä valitsemaasi osoitteeseen! Jos olet kiinnostunut tekemään ison, yli 18 lasten kylpytakin tilauksen, ota yhteyttä yritysosastoomme tämän sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella saadaksesi henkilökohtaisen tarjouksen.

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: YourSurprise

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Exit mobile version